top of page
  • Obrázek autoraBára

Jarní brigáda a příměstský tábor

V úterý 1. května od deseti hodin vás srdečně zveme na jarní brigádu spojenou s piknikem a společným sdílením radostí i starostí spojených se vzděláváním našich dětí.


Pokud vás zajímá, jak se dá pečovat o zahradu v harmonii s přírodou a jejími cykly, bez chemických zásahů a se zřetelem na regeneraci přírodních zdrojů, oblékněte se do pracovního a přijďte nám pomoci zvelebit zahradu. Vytvoříme ideální prostor pro růst vzájemně se podporujících bylinek, kterému se říká bylinková spirála. Připravíme záhony, na kterých budeme s dětmi pečovat například o obilí, ze kterého na podzim upečeme chleba. A možná postavíme iglú z vrbového proutí.


Vezměte sebou nějaké dobroty na společný piknik, případně něco, co bychom mohli opéct na ohni. V zázemí školy budeme od deseti hodin do brzkého odpoledne.


Jestli už přemýšlíte, jaké dobrodružství by mohly vaše děti zažít o prázdninách, přihlaste je na

Indiánský příměstský tábor,

který se bude konat od 9. do 13. července 2018.


Budeme společně objevovat nejen tajuplná místa v okolních lesích, ale také zjistíme, jak žijí opravdoví indiáni, jak mluví se stromy i zvířaty, budeme kamarádit s oslíkem Pedrem (možná nás i povozí) z Farmy jedné ženy, a ještě mnohem víc. Na výborném obědu si budeme pochutnávat v Krmelci Vlaška. Týdnem plným dobrodružství vás provedou lesní průvodkyně Bára a Šárka, a možná se seznámíte také s rodilou Kanaďankou a farmářkou Bethany.


Každý den od 8 do 15 hodin

Cena 2 000,- Kč včetně obědů

Přihlášky posílejte na uchytil.b@post.cz. Uveďte jméno dítěte, věk, zdravotní pojišťovnu, případně další podrobnosti, které považujete za důležité.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page